Valitse sopivin tapa osallistua:

  1. Festari järjestään Vantaalla Kulttuuritehdas Vernissassa 8.5.2021 klo 10-18. Päivän aikana näytetään lasten ja nuorten omia elokuvia ja näytöksissä tekijät ja elokuva-alan ammattilaiset pääsevät keskustelemaan suoraan keskenään. Kun osallistut Festariin edellytämme työryhmästä jonkun tulevan paikalle kuulemaan palautetta omasta elokuvasta ja esittelemään elokuvaa. Näytökset pyritään suunnittelemaan teemoittain tai genreittäin. Osallistujat saavat näytösajat ja ohjelman omaan sähköpostiinsa ennen tapahtumaa. Ilmoita elokuvasi mukaan täällä. Huom! Kaikki genret ovat tervetulleita.
  2. Palautepalvelu on avoinna ympäri vuoden. Kun lähetät linkin ja mahdollisen salasanan omaan elokuvaasi ohjaamme tiedot elokuva-alan ammattilaiselle, joka katsoo teoksesi ja kirjoittaa palautteen.  Täytä palautepalvelun lomake täällä. Pyrimme vastaamaan palautepyyntöön mahdollisimman nopeasti.
  3. Elokuvaohjaaja kouluun -luento on tarkoitettu perusasteen ja 2. asteen oppilaitoksiin osaksi media – ja elokuvakasvatuksen toteuttamista. Luento sopii mainiosti koulun yhteisten juhlien tai projektien ohjelmistoon tai erillisille mediakursseille. Voit tehdä tilauksen luennosta suoraan täällä.